İlçe Protokolü MYO Öğrencileriyle Buluştu

Gördes Meslek Yüksekokulunda yeni öğretim dönemi tanışma toplantısı düzenlendi.

Reklam
İlçe Protokolü MYO Öğrencileriyle Buluştu
19 Ekim 2015 - 15:11
Gördes Meslek Yüksekokulunda düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi Tanışma Toplantısı okulun konferans salonunda yapıldı. Toplantıya konuk olarak İlçe Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN, Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Ütgm Selim KASACI ve Emniyet Amiri İsmail ÇELEBİ katıldı.
Programın açılış konuşmasında söz alan Gördes MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan UŞUN, 'Öğrencilerimizin okul içindeki ihtiyaçları için onlarla her zaman iletişim halindeyiz. Bunun yanında okul dışında zaman geçirecekleri Gördes'e daha çabuk adapte olabilmeleri, ilçemizde görev yapan idari amirleri tanımaları amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum' dedi.
Toplantıda söz alan Kaymakam Bilgin yaptığı konuşmada; '3 yıldır görev yaptığım Gördes'te, meslek yüksekokuluna ve öğrencilerimize ilçe halkının kucak açtığını gördüm. Burada hayatınızın en güzel dönemini geçireceksiniz, sizlere başarılar diliyorum' dedi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da Gördes MYO öğrencilerini, birer gönül hemşehrisi olarak gördüklerini ifade ederek, gece gündüz demeden öğrencilerimizin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
J.Kd.Ütgm Selim Kasacı ve Emniyet Amiri İsmail Çelebi, ilçede güvenlik ve huzurun teminatı olduklarını belirttikten sonra öğrencilerimiz için gereken hassasiyeti göstereceklerini ifade ederek, sağlık ve başarı dolu bir eğitim yılı temennisinde bulundular.
Programın son bölümünde öğrencilerimizden gelen soruları içtenlikle cevaplayan ilçe protokolü, çeşitli beklentiler için notlar aldı. Öğrencilerimiz tanışma toplantısına büyük ilgi gösterirken, program sonrasında katılımcılarla sohbet etme imkanı buldu. 





Reklam
Reklam
Bu haber 2884 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum