Su Depoları Temizleniyor

5 mahallede bulunan içme suyu depolarında bakım, onarım, boya ve temizlik sürüyor.

Reklam
Su Depoları Temizleniyor
17 Ekim 2015 - 13:44
MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçe merkezi ve mahallelerinin içme suyu depolarında bakım, onarım, boya ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla vatandaşların daha sağlıklı ve temiz içme suyu kullanabilmesi amaçlanıyor.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, ilk etapta Gördes ilçe merkezinin yanı sıra, 5 mahallede bulunan içme suyu depolarında bakım, onarım, boya ve temizlik yapıldığını belirtti. Aytekin: "Vatandaşların daha sağlıklı ve temiz içme suyu kullanabilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında ilçe merkezinin yanı sıra Deliçoban, Bayat, Beğenler, Doğanpınar ve Balıklı mahallelerimizin içme suyu depolarında çalışmalar yapıyoruz' dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü'nce içme suyu depolarında yapılacak çalışmaların bunlarla sınırlı kalmayacağının altını çizen Aytekin, ilçe genelindeki içme suyu depolarının elden geçirileceğini ve ihtiyaç duyan depolarda bakım, onarım, boya ve temizlik çalışmasının gerçekleştirileceğini dile getirdi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2503 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum