KYK Yurdunda Kapasite Doldu

Gördes Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunda yeni eğitim dönemi çalışmaları hız kazandı.

Reklam
KYK Yurdunda Kapasite Doldu
17 Ekim 2015 - 11:54
Reklam
Kredi Yurtlar Kurumu, Gördes Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunda kapasite doldu. Yurdun açılmasıyla birlikte, Gördes Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin tercihinde önemli bir avantaja sahip oldu.
            Gördes Yükseköğrenim Öğrenci yurdu, bu yılda kız ve erkek öğrencilere hizmet veriyor. Yurdun 165 erkek öğrenci ve 162 kız öğrenci yatak kapasitesi var. Bu yıl kapasitenin, tamamına yakını dolmuş durumda.
            Yeni öğretim yılında, öğrencilere daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için, Yurt yönetimi tarafından çok yönlü çalışmalar yapılıyor. Hafta içerisinde düzenlenen oryantasyon çalışmasına, Yurtta kalan tüm öğrenciler katıldı. Öğrencilere yurdun kuralları anlatıldı, onlardan istek ve şikâyetleri soruldu.
            KYK Gördes Öğrenci Yurdu müdürü Ahmet Yıldırım, yeni eğitim ve öğretim yılında kapasitelerinin tamamına yakın dolduğunu ifade ederek şunları söyledi:
            'Öğrencilerimiz anne ve babalarının bize birer emanetidir. Onların sağlıklı, güvenli ve rahat bir ortamda ikamet etmeleri için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu dönemde onları sadece ikamet ettiren bir kurum değil, aynı zamanda kültürel, sosyal ve sportif etkinlik yapmalarını sağlayacak bir kurum olarak ta imkânlar sunacağız.'
Reklam
Bu haber 3273 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum