Küçük Başkan İstedi Büyük Başkan Gönderdi

M.Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrenci temsilcisi Aybüke Yeniyörük'ün Başkan Ergün'den istedikleri yerine getirildi.

Reklam
Küçük Başkan İstedi Büyük Başkan Gönderdi
12 Mart 2016 - 17:03
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisinden web sitesi aracılığıyla bank ve top talebinde bulunan Gördesli Aybüke Yeniyörük'ün isteğini yerine getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükten büyüğe Manisalı vatandaşların taleplerine anında yanıt vererek, çözüm üretmeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Manisa Büyükşehir Belediyesi web sitesi 'Başkana Mesaj' bölümü aracılığıyla ulaşan Gördesli Aybüke Yeniyörük'ün talebi anında yanıt buldu.
Gördes'te Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Aybüke Yeniyörük'ün okulu için talep ettiği bank ve top ihtiyaçları Gördes Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran tarafından teslim edildi. Okul başkanlığına seçildikten sonra okulunun ihtiyaçlarını tespit ettiğini belirten Aybüke Yeniyörük, 'Okul Başkanlığına seçildikten sonra okulumun bazı ihtiyaçları vardı. Ben de arkadaşlarıma Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e isteklerimizi bildireceğimi söyledim ve web sitesi üzerinden mesaj yazdım. Mesajıma hemen cevap verdiler ve istediğimiz bank, voleybol, basketbol ve futbol topları okulumuza getirildi. Cengiz Amca isteklerimizi geri çevirmedi. Okulum ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 4021 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum