Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İstiklal Marşının 95.Yılı Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı ve M.Akif'i Anma Programı büyük ilgi gördü

Reklam
İstiklal Marşının 95.Yılı Kutlandı
12 Mart 2016 - 16:43
Reklam
Reklam
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü, Belediye Kültür Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen programla kutlandı. Programa Kaymakam Turgay Hakan BİLGİN, İlçe Garnizon Komutanı Ütgm.Selim KASACI, Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun ÇELİK, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.
Programın açılış konuşmasını Fatih Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mevliye PAÇAL yaptı. Bu yıl Fatih Ortaokulunun düzenlediği programa CBÜ Gördes Meslek Yüksekokulu ve KYK Gördes Yurt Müdürlüğü de katkı sağladı.
Son derece zengin bir içeriğe sahip olan programda öğrenciler şiirler ve hatıralar okudu. Mehmet Akif'in hayatını ve Milli Mücadelenin ilk yıllarını anlatan belgesel ve slayt gösterisi izletildi. Gördes'li şehitlerin yadedildiği sunum esnasında konuklar duygulu anlar yaşadı. Program içeriği izleyenlerden tam not aldı.
Anma programının son bölümünde ilk, orta ve lise kategorilerinde düzenlenen İstiklal Marşı Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Kendi kategorilerinde birincilik kazanan Fatma Nur Fidan, İsmail Peker ve Nur Kavak birlikte İstiklal Marşını okudu. Yarışma birincisi öğrenciler, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. 















Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2738 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum