Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneşli'de Şiir Dinletili Açılış

Güneşli Atatürk İlkokulunun yeni birimleri için açılış töreni düzenlendi.

Reklam
Güneşli'de Şiir Dinletili Açılış
25 Mart 2016 - 17:00
Reklam
Reklam
Güneşli Atatürk İlkokulunda 25 bilgisayarlı bilişim teknoloji sınıfı, konferans salonu ve kamelya için açılış töreni düzenlendi. Açılışa Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Garnizon Komutanı Ütgm.Selim Kasacı ve Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi katıldı. Açılışın ardından, Şair Nazmi Alper Tanrıverdi'nin de katılımıyla şiir dinletisi yapıldı.  
Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin tarafından Şair Nazmi Alper Tanrıverdi'ye edebiyata katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdim edildi. Programda Nazmi Alper Tanrıverdi kendi şiirlerinden okurken, okul öğrencileri de şairin şiirlerini okuyarak jest yaptı, şaire büyük ilgi gösterdi.
Okul Müdürü Yunus Şirin yaptığı açıklamada, 'okulumuza bilişim teknoloji sınıfı, konferans salonu ve kamelya kazandırdık. Böylelikle öğrencilerimize daha fazla fayda sağlamış olacağız. Açılışımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerin edebiyat ve şiire karşı ilgisini arttırmak adına davet ettiğimiz Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi'ye ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.
Manisalı Şair Nazmi Alper Tanrıverdi ise, 'Dünya şiir gününde Güneşli İlkokulunda şiir dinletisinde bulunmak ve şiirlerimi öğrencilerle paylaşmak bana büyük keyif verdi. Öğrencilerin de benim şiirlerimi okuması beni duygulandırdı.. Başta Okul Müdürü olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencileri yürekten kutluyorum. Plaket ve çiçek takdim etme inceliğinde bulunan Kaymakamımıza da şükranlarımı sunuyorum' şeklinde konuştu.
Haber: İsmail Aybey
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2486 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum