Gördes'ten Mehmetçik'e Gıda Paketi

Hemşire Vahide Demirağ'ın öncülüğünde askerlerimize ev yapımı yiyecekler gönderildi.

Reklam
Gördes'ten Mehmetçik'e Gıda Paketi
25 Mart 2016 - 17:04
Reklam
Güneydoğu'da PKK'lı teröristlere karşı destanlık bir mücadele veren kahramanlarımıza, Gördesli hanımlardan anlamlı bir destek geldi. Hanımların büyük emek vererek hazırladığı ev yapımı gıdalar, hafta içerisinde Mardin Jandarma Özel Harekât Taburuna, PTT kargosuyla gönderildi.
            Bu anlamlı desteğin ilginç hikâyesi şu şekilde gelişti:
            Mardin'de görev yapan Gördesli Jandarma astsubay Hakkı Koçak, geçtiğimiz günlerde, Gördes Devlet Hastanesinde görevli aile dostu olan hemşire Vahide Demirağ'ı aradı. Görüşmenin bir yerinde Hakkı Koçak, en çok ev yapımı börek ve kurabiyeleri özlediğini söyledi.
            Hemşire Vahide Demirağ bunun üzerine, istediğiniz kadar gönderebiliriz, bu mümkün mü diye sordu. Hakkı Koçak, niye olmasın dedi.
            Bu görüşmeden sonra, Vahide Demirağ'ın öncülüğünde Gördesli hanımlar hummalı bir çalışma başlattı. Çok sayıda hanım, börek, kurabiye, katmer ve benzeri ev yiyeceklerini hazırladı.
            Organizasyonda kendilerine Büyükşehir Belediyesi Gördes Hizmet birimi yardımcı oldu. Hafta içerisinde hazırlanan yiyeceklerden oluşan toplam 20 koli, PTT kargosuyla Mardin Jandarma Özel Harekât Taburuna gönderildi.
            Bu güzel ve anlamlı organizasyona önderlik eden hemşire Vahide Demirağ, gazetemize şunları söyledi: 'Kahraman asker ve polislerimizin mücadelesine bu şekilde destek vermek, bizim elimizden gelen bir iş oldu. Onların ne zorluklar çektiğini, nasıl fedakarca çalıştıklarını gururla takip ediyoruz. İstesinler her hafta göndeririz..'
Reklam
Reklam
Bu haber 2700 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum