Eğitime Desteğe Teşekkür

Fatih Ortaokuluna destek sağlayan hayırseverlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Reklam
Eğitime Desteğe Teşekkür
02 Nisan 2016 - 14:35
Reklam
İlçemiz Fatih Ortaokuluna çeşitli konularda maddi destek sağlayan hayırseverler için anlamlı bir tören düzenlendi. Okul bahçesindeki törene Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdür İ.Coşkun ÇELİK, Okul Müdürü Yaşar Ali Acaroğlu, öğretmenler, hayırseverler ve öğrenciler katıldı.
Okulun bahçesindeki çeşmenin yapımı, optik okuyucu ve Tablet Bilgisayar alımı gibi konularda destek sağlayan hayırseverlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Yuntdağlı İnşaat Sahibi Müteahhit Abdülkerim Uyumaz, Öğretmen ve okulun öğrenci velilerinden Savaş Kınaytürk, Aykanat Züccaciye ortaklarından iş adamı Aşkın Aykanat adına eşi Aysel Aykanat'a, belgeleri Kaymakam Turgay Hakan Bilgin tarafından verildi.
Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Çelik yaptığı açıklamada; ilçemizin güzide okullarından Fatih Ortaokulu göğsümüzü hep kabartmıştır. Okulumuza katkı sağlayan değerli hayırseverlerimiz için böyle bir tören düzenlemeyi uygun gördük' dedi. Kaymakam Bilgin de programda söz alarak; 'Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu güzel okulumuz için katkıda bulunan değerli hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.






Reklam
Reklam
Bu haber 3055 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum