CBÜ Gördes Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu

Gördes MYO'nun 20.Dönem Mezunları görkemli bir törenin ardından keplerini fırlattı.

Reklam
CBÜ Gördes Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu
13 Haziran 2015 - 12:52
Gördes Meslek Yüksekokulu 2014–2015 akademik yılı mezuniyet töreninde, sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. Okul bahçesindeki mezuniyet töreninde, Türkiye'nin dört bir tarafından gelen veliler çocuklarının bu mutlu gününe ortak oldu.
            Mezuniyet törenine CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol KOVANCILAR, Kaymakam Turgay Hakan BİLGİN, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Selim KASACI, Yüksekokul Derneği ikinci başkanı Hikmet GÜLCAN, kalabalık bir davetli gurubu ve öğrenci velileri katıldı.
            Açış konuşmasını okul müdürü Y. Doç. Dr. Ercan UŞUN yaptı. Müdür Uşun konuşmasında, okul personeline ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Okulun bugün geldiği noktada, Gördes halkının katkılarına vurgu yapan Uşun, minnet ve şükran duygularını dile getirdi.
            Rektör Yardımcısı Kovancılar konuşmasında, CBÜ'nin akademik gücünü değişim ve gelişim çizgisinden aldığını ifade etti. Üniversite olarak büyük bir başarı grafiği sağladık diyen Kovancılar, MYO'da görev yapan tüm hocalara ve öğrenci velilerine teşekkür etti.
            Kaymakam Turgay Hakan Bilgin de konuşmasında, velilerin çocukları için ne büyük fedakarlıklar yaptığına temas ederek, Gördes MYO'nun bugün geldiği başarı çizgisine dikkat çekti.
            20. Dönem mezuniyetinde okul birincisi olan, Maliye bölümünden Selime AKINCI konuşmasında; 'Gördes'e geldiğimde, burada ne yapacağım diye ağlamıştım. Ancak bugün giderken de ağlıyorum. Gördes ve MYO bana çok şeyler verdi. Emeği geçen hocalarıma tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.' dedi.
            4 bölümden 308 öğrencinin mezun olduğu törende, öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol tarafından verildi. Okulun sosyal ve kültürel faaliyetlerinde görev alan öğrenciler de ödüllendirildi.
            Mezuniyet töreninin finalinde öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya fırlatarak coşkulu bir tablo oluşturdu.
MEZUNİYET TÖRENİNDEN NOTLAR
Gördes Meslek Yüksek Okulu, 20. dönem mezunlarını verdi. Bunun bir anlamı var. Gördes'te MYO, artık 20 yıllık bir geleneğe sahip. Gerek başarı çizgisi, gerek fiziki şartları ile adından bahsedilen bir akademik kurum oldu Gördes Meslek Yüksek Okulu. Mezuniyet törenindeki düzen, intizam bunun en bariz göstergesi oldu.
            Yüzlerce öğrenci velisi, ülkenin dört bir yanından Gördes'e geldi. Çocuklarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. MYO yönetimi geleneğini devam ettirerek, misafirlerine pilav ayran ve tatlıdan oluşan menü ikramında bulundu.
            Okul müdürü Ercan Uşun konuşmasında, ilginç bir detay sundu. 20. yılında son mezunlarla birlikte, okulun verdiği toplam mezun sayısı 2900'e ulaşmış. Bu öğrencilerin büyük bölümü, 4 yıllık lisans eğitimlerini tamamlayarak piyasada iş sahibi olmuş.
            Okul 20. yılında gelenekleriyle büyüyor. Törende dikkat çeken simalar vardı. Önceki yıllarda okulun müdürlüğünü yapan Prof. Dr. Ahmet ATAÇ ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZTÜRK okulun bu mutlu gününde yerlerini alarak, büyük bir vefa örneği gösterdiler.






















Reklam
Reklam
Bu haber 5014 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum