Büyükşehir Güneşli Seferlerine Başladı

Büyükşehir otobüsü Gördes oto garajından her gün saat 7.30, 12.00 ve 16.00 saatlerinde Güneşli-Deliçoban istikametine çıkış yapacak.

Reklam
Büyükşehir Güneşli Seferlerine Başladı
13 Haziran 2015 - 12:29
Manisa Büyükşehir Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi gerekli çalışmalarını tamamlayarak, Gördes-Güneşli arasında toplu taşıma hizmetine başladı. Konuyla ilgili olarak hat etütleri, fizibilite ve yolcu taşıma kapasite çalışmaları tamamlanarak, 12 Haziran 2015 tarihinde Gördes- Güneşli arasındaki toplu taşıma seferleri resmen başlamış oldu.
            Büyükşehir Gördes Koordinatörlüğünden verilen bilgiye göre; Şehir Oto Garajından her gün çıkacak olan otobüs, Güneşli ve sonrasında Deliçoban mahallesinde seferini tamamlamış olacak.
            Dönüşler ise Deli Çoban mahallesinden başlayarak, Güneşli ve sonrasında Gördes Oto Garajında son bulacak.
            Verilen bilgilere göre Büyükşehir otobüsü Gördes oto garajından her gün saat 7.30, 12.00 ve16.00 saatlerinde Güneşli-Deliçoban istikametine çıkış yapacak.
            Mahallelerden Gördes'e çıkış saatleri ise; sabah saat 8.30'de Deliçoban ve saat 9.00'da Güneşli. Öğleden sonra Deliçoban mahallesinden çıkış saat 13.00 ve Güneşli mahallesinden çıkış saat 14.00 olarak belirlendi.
            Seferler sırasında alınacak ücretler şu şekilde belirlendi. Tam bilet 2TL, öğrenci 1,5TL.
            Büyükşehir Gördes Koordinatörlüğü şube müdürü Ömer Duran, başlatılan hizmetle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; 'Halkımızın refah ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Güneşli-Deliçoban hattında başlattığımız toplu taşıma seferleri halkımıza hayırlı olsun' dedi.
            Şube müdürü Ömer Duran; Çiçekli ve Boyalı hattına iki toplu taşıma seferleri için çalışmaların sürdüğünü, kısa zamanda bu güzergâhlarda toplu taşımacılığa başlayacaklarını bildirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 7277 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum