Robert Kolejliler Gördes'te

İstanbul Amerikan Robert Koleji Öğrencileri; bir hafta Gördes'te kalarak, 5 Eylül İlkokulu öğrencilerine çeşitli branşlarda eğitim verdi.

Reklam
Robert Kolejliler Gördes'te
28 Ağustos 2015 - 15:55
Reklam
İstanbul Amerikan Robert Kolejinin çok sayıda şehirde hayata geçirdiği, Robert Koleji Anadolu Alternatif Eğitim Programı (RKANEP) ilçemizde uygulandı. İstanbul'dan gelen 18 kişilik heyet 5 Eylül İlkokulundaki öğrencilere, çeşitli branşlarda bir hafta süreyle kurs verdi.
Robert Koleji son sınıf öğrencisi Melis ŞİNGİN, projenin Gördes'te uygulanmasına ön ayak oldu. Hemşehrimiz Ekrem PAMUKOĞLU'nun torunu olan ve küçüklüğünde Gördes'te bolca vakit geçiren Melis, okul yetkilileriyle birlikte projeyi önce Belediye Başkanı Muhammet Akyol'la paylaştı. Kendilerine teklif edilen okullardan 5 Eylül İlkokulunu tercih eden Robert Kolejliler burada resim, müzik, spor ve tiyatro alanında kurslar düzenledi.
Yeni yapılan İmam Hatip Lisesi pansiyonunda konaklayan Robert Kolejlilerin yemek vb. ihtiyaçları Gördes Belediyesi tarafından karşılandı.
Programın ilk iki gününde tüm branşlarda eğitim alan öğrenciler daha sonra diledikleri bir branşa yoğunlaşarak burada maharetlerini sergiledi. Resim alanında Kolejin Amerikalı sanat öğretmeni Lucy, öğrencilere yeni teknikler öğretti. Dans ekibi kareografik bir gösteri için hazırlanırken, tiyatro ekibi de drama alanında eğitim aldı.
Robert Kolejli ağabeyleri ve ablalarıyla unutulmaz bir hafta geçiren 5 Eylül İlkokulu öğrencileri; hazırladıkları sergi ve gösterileri bu akşam okulda düzenlenecek programla velilerin beğenisine sunacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 6164 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum