Tarla Damı Cayır Cayır Yandı

Can kaybının yaşanmadığı yangında, büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü.

Reklam
Tarla Damı Cayır Cayır Yandı
30 Ağustos 2015 - 16:19
Reklam
Saat 13.30 sularında Bayatalanı Mevkiinde meydana gelen yangında, bir tarla evi cayır cayır yandı. Bölgede Şatırın İbrahim'in yeri olarak bilinen muntazam tarla damındaki yangının, elektrik tesisatından çıktığı sanılıyor.
            Aniden başlayan ve bir anda çatıya yükselen yangını, ilk fark eden tarla komşuları oldu. Daha sonrada Büyükşehir itfaiyesine ve Orman yangın ekibine haber verildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, tarla damı tamamen yandı ve kullanılamaz hale geldi.
            Can kaybının yaşanmadığı yangında, büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü. Tarla damının hemen arkasındaki çam ağaçları, Tüpüler köyü ormanlığına doğru uzanıyordu. Alevler çamlığa doğru yönelirken, Orman yangın ekibinin arazözleri daha ileri noktalarda tedbir alarak, yangının ormanlık alana sıçramasını önledi.
            Olayla ilgili soruşturma İlçe Jandarma tarafından yürütülüyor. Büyükşehir İtfaiye ekipleri, 2 saatte kontrol altına alınan yangın sonrası, saha soğutma çalışması yaparak, muhtemel ateş sıçramalarının önünü kesti.








Reklam
Bu haber 4212 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum