Altın Apart Tam Not Aldı

Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve Emniyet Amiri İsmail Çelebi, Altın Apart Oteli ziyaret etti.

Reklam
Altın Apart Tam Not Aldı
24 Ağustos 2015 - 11:29
Reklam
İlçemizde yaklaşık 1.5 yıldır konaklama alanında hizmet veren Gördes Altın Apart Otel, hafta içerisinde önemli misafirlerini ağırladı. İlçe Kaymakamı Turgay Hakan BİLGİN ve İlçe Emniyet amiri İsmail ÇELEBİ, Altın Apartı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
'Ev Rahatlığı Otel Konforu' sloganıyla müşterilerine farklı bir hizmet anlayışı sunan Altın Apart Otel'i baştan aşağıya inceleyen ziyaret heyeti, otelin işletmecisi İsmail SUSMAZ ile uzun süre sohbet etti.
Kaymakam Bilgin ziyareti esnasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; 'İlçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayan bu tesis için emeği geçenleri kutluyorum. Her ayrıntı düşünülmüş. Gördes'e gelen konukların en iyi şekilde konaklayabileceği bu apart otel, inşalah uzun yıllar ilçemize hizmet verir.' dedi.
İşletme sahibi İsmail SUSMAZ ise nazik ziyaretleri için Kaymakam Turgay Hakan Bilgin ve Emniyet Amiri İsmail Çelebi'ye teşekkürlerini dile getirdi. Susmaz; 'Tesisimizde konaklayan vatandaşlarımızı müşteri değil misafir olarak görüp onları ev rahatlığında ağırlamanın gayretindeyiz. Kaliteli hizmet için hiçbir masraftan kaçmadık. Amacımız Gördes'e gelen konuklara misafirperverliğimizi en iyi şekilde gösterebilmek' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 7666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum