Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RTD Anaokulunun Gecesi Göz Kamaştırdı

Ramazan-Tevfik Demirağ Anaokulunun yılsonu gecesi, izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Reklam
RTD Anaokulunun Gecesi Göz Kamaştırdı
15 Mayıs 2015 - 00:32
Reklam
Reklam
Ramazan-Tevfik Demirağ Anaokulunun yılsonu etkinlikleri, ilçemize heyecan ve renk getirdi. Bir dizi etkinlikle eğitim yılına veda eden Anaokulun final gösterisi, Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
            Yılsonu gecesine; ilçe kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, ilçe jandarma komutanı üsteğmen Selim Kasacı, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, öğrenciler ve binlerce öğrenci velisi ve yakını katıldı. Gecenin açış konuşmasını okul müdürü Barış Çelik yaptı.
            Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan konuşmasında müdür Çelik; 'Küçücük yavrularımızın okulumuzda öğreneceği çok basit bir bilgi, onların sonraki eğitim ve tahsil hayatında çok önemli bir değer olarak karşısına çıkabilir. Geceye emek veren öğretmenlerimize, velilerimize, çocuklarımıza ve gecemize teşrif eden tüm misafirlere teşekkür ediyorum' dedi.
            Öğrenciler guruplar halinde hazırladıkları oyunlarını sahneleyerek, izleyenlere büyük keyif yaşattı. Minicik çocukların büyüklere taş çıkartan gösterilerini, misafirler gurur ve heyecanla izledi.
            RTD Anaokulu, yeni bir eğitim kurumu. 2 yıldır faaliyette bulunuyor. 4-5-6 yaş guruplarından oluşan 85 öğrencisi var. Yılsonu gecesi bir gerçeği ortaya çıkardı. Okul müdürü Barış Çelik ve çalışma arkadaşları kısa sürede önemli mesafe alarak, ciddi bir başarı yakalamışlar.









Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3802 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum