KYK Yurtları Yeni Döneme Hazır

İlçemizdeki KYK Molla Gürani Öğrenci yurdunun toplam 433 kapasitesi var.

Reklam
KYK Yurtları Yeni Döneme Hazır
18 Eylül 2017 - 10:17
Reklam
İlçemizde faaliyet gösteren Kredi Yurtlar Kurumu yükseköğrenim öğrenci yurtları yeni eğitim dönemi öncesi hazırlıklarını tamamladı. KYK Gördes Molla Gürani Öğrenci Yurtları adıyla yeni dönemde faaliyet gösteren yükseköğrenim yurdunun toplam kapasitesi 433'e çıktı.
Meslek Yüksekokulu yanındaki A ve B bloklarında kız öğrencilere hizmet veren yurdun bu bölümü 327 öğrenci kapasitesine sahip. Yeni dönem öncesi baştan aşağı temizlenen ve boyanan yurtta öğrenciler bugünden itibaren konaklamaya başlayacak. Yüksekokulun derslere başlamasıyla birlikte öğrenciler de yurttaki yerlerini alacak.
Yüksekokulun çarşıdaki eski binasını kullanan C bloktaki erkek bölümü ise 106 öğrenci kapasitesin sahip. Buradaki yatakların da büyük bölümü dolmuş durumda. Yurttaki tüm blokların kontenjanına bakıldığında %90 oranındaki doluluk dikkat çekiyor.
Yeni eğitim yılı öncesinde açıklama yapan KYK Molla Gürani Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım: 'Yurtlarımız sayesinde Gördes'e yükseköğrenim için gelecek öğrencilerimizin konaklama sorunu bulunmuyor. Öğrencilerimizi birer misafir gibi ağırlıyoruz. Onların rahatı için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. 2017-2018 Eğitim dönemi hepimiz için hayırlı uğurlu olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2812 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum