Uygar Yabaş Görevden Alınıyor mu?

Gördes MHP'de şok gelişme...

Reklam
Uygar Yabaş Görevden Alınıyor mu?
05 Ocak 2017 - 18:28
Reklam
Gördes MHP'de çalkantılı günler yaşanıyor. İlçe başkanı Uygar Yabaş'ın görevden alındığı, yeni bir yönetim için görevlendirme yapıldığı ilçe kamuoyunda konuşuluyor. Yaşanan gelişmelerin perde arkasında, bazı ilginçliklerin olduğu gözleniyor.
            MHP'deki değişim hareketine, ilçe yönetimiyle birlikte kitlesel destek veren Gördes MHP camiası, zaten uzun zamandır Genel Merkezin takibi altındaydı. Bugüne kadar yüzlerce il ve ilçe teşkilatı görevden alınmış, çoğu da kapatılmıştı.
            Son bir aydır ilçe başkanı Uygar Yabaş'ın görevden alınacağını konuşuluyordu. Ancak Gördes MHP tabanı ve ilçe yönetimi, ‘istifa' fikrine karşı çıktı. Onlar görevden alsın denildi.
            Geçtiğimiz hafta hareketli günler yaşandı. İlçe başkanı Yabaş, İl Merkezine çağrıldı.  Görevden alınmayı beklediğini İl Başkanına söyledi. Bu gelişme üzerine İl Başkanı, durumu Genel Merkeze iletti. Muhtemelen birkaç gün içerisinde, Uygar Yabaş MHP Genel Merkezi tarafından görevinden alınacak. Ancak bu nasıl olacak. Ya direkt olarak görevden alma olacak ya da ilçe teşkilatı kapatılacak.
            Bunlar yaşanırken, İl Başkanlığı tarafından emekli öğretmen Abdürrezzak Yonat'a ‘yönetim listeni oluştur' diye talimat verildiği öğrenildi.
            MHP ilçe başkanı Uygar Yabaş, gelişmelerle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; 'Görevden alınmayı bekliyorum. Bugüne kadar dürüstçe, onurluca siyaset yaptım ve partime hizmet verdim. MHP'deki değişim hareketine Gördes'teki tüm MHP camiası ve yönetimimizle birlikte destek verdik. Asla pişman değiliz. İleriki günlerde daha geniş açıklama yapacağım' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5805 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum