Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sunel Tütün Üreticilerle Buluştu

Sunel Tütün firması ilçemiz ve Köprübaşı olmak üzere, bölgede sözleşmeli tütün üretimi yapıyor.

Reklam
Sunel Tütün Üreticilerle Buluştu
31 Ekim 2014 - 16:32
Reklam
Reklam
Ülkemizin önde gelen tütün alım firmalarından Sunel Tütün, üreticilerle buluştu. Firma tarafından düzenlenen toplantıya, yüzlerce tütün üreticisi katıldı. Dünyada ve ülkemizde organik tarımın tanıtıldığı toplantıda hazırlanan görsel sunum, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
            Organik tütün üretiminin önemine vurgu yapan, firmanın Tütünden sorumlu genel müdürü Ahmet Göksel yaptığı konuşmada; bütün dünyada tarım artık organik karakter kazanmaya başladı. 'Tütün üretimini bundan ayrı tutmak mümkün değil. Firma olarak her yıl organik üretimi daha üst noktaya çıkarmak zorundayız. Üreticilerimiz bu gelişmeye hazır olmak zorunda' dedi.
            Belediye Düğün Salonundaki buluşmada, firma lokma döktürdü ve ikramda bulundu. Ayrıca toplantıya gelen katılımcılara, firma tarafından hediye çantası taktim edildi. Toplantıya Sunel Yaprak Tütün müdürü ziraat yüksek mühendisi Mehmet Balkır ve organik departman müdürü ziraat mühendisi Çağdaş Yöntemer de katıldı.
            Sunel Tütün firması ilçemiz ve Köprübaşı olmak üzere, bölgede sözleşmeli tütün üretimi yapıyor. Firma yaklaşık 2000 üretici ile bunu gerçekleştiriyor. Organik tütün üretiminde öncülük yapan firmada, 600 üretici ile organik tütün üretimi ilk sıralarda yer alıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6458 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum