Şehit Makbule İlkokulunda Okuma Etkinliği

Öğrenci ve Velilerle birlikte okuma saati düzenlendi.

Reklam
Şehit Makbule İlkokulunda Okuma Etkinliği
24 Şubat 2020 - 13:50
Reklam
İlçe Kaymakamı Bekir ABACI Manisa Eğitim Projeleri ‘'Manisa Her Yerde Okuyor'' ve ‘'Gördes Okuyor'' kitap okuma kampanyaları kapsamında  Şehit Makbule Hanım İlkokulu'nda öğrenciler ve veliler ile beraber düzenlenen okuma etkinliğine katıldı.
Okuma etkinliğinde Gördes Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK, Şehit Makbule Hanım İlkokulu öğrencileri ve öğrenci velileri hazır bulundu.
Manisa Valiliği himayesinde Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen MANEP projesi Manisa Her Yerde Okuyor, Gördes Okuyor kitap okuma kampanyaları ile ilgili yürütülen okuma etkinliğine öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi.
Kaymakam Bekir ABACI öğrenci ve velilerle beraber yarım saatlik okuma etkinliği yaparak okumanın önemi konusunda öğrenciler ve öğrenci velileri ile sohbet etti.
 Öğrenciler ve veliler okumuş olduğu kitaplarla ilgili paylaşımlarda bulundular.
Kaymakam Bekir ABACI öğrenciler ve velileri ile beraber okumaya önem vermeye, okuma etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Okuma kampanyasına katılan öğrencilere ve velilere teşekkürlerini sundu.
Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediye Başkanlığının desteklediği Gördes Kadınlar Derneği ve Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği ‘'İlmek İlmek Örüyoruz'' projesi kapsamında Şehit Makbule Hanım İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere atkı ve bere dağıtımı yapıldı.
Gördes Kadınlar Derneğinin öncülük ettiği projede, dernek üyesi bayanların el emeği göz nuru atkı bere ve boyunluklar öğrencilere dağıtıldı.
Kaymakam Bekir ABACI Gördes Kadınlar Derneğine, öğrencilere yönelik yapılan bu çalışmadan dolayı teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 3021 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum