Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okullar Dezenfekte Edildi

Haftasonu yapılan LGS öncesi okullar dezenfekte edildi.

Reklam
Okullar Dezenfekte Edildi
22 Haziran 2020 - 18:49
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi ekipleri hafta sonu yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde Merkez ve mahallelerde bulunan okulları dezenfekte ederek, çevre temizliğini gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı (LGS)  öncesinde Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri merkezde ve mahallelerde bulunan okulları öğrencilere hazırlamak için dezenfekte ve temizlik çalışmaları yaptı. Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin okullarda temas edebileceği sıraları, lavaboları, merdiven ve koridorları dezenfekte ederek sınava hazır hale getirdi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Ülke olarak önemli günlerden geçtiğimiz bu günlerde öğrencilerimizin sağlığı bizler için çok değerli. Biz de Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle hafta sonu sınava giren öğrencilerimizin okullarını dezenfekte ederek; okullarımızı steril hale getirdik. Sınava giren öğrencilerimiz inşallah güzel sonuçlar alır' ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4829 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum