Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Madde Bağımlılığının Zararları Anlatıldı

Gördes MYO ve KYK Gördes Öğrenci Yurdunun ortaklaşa düzenlediği etkinlikte öğrencilere önemli bilgiler verildi.

Reklam
Madde Bağımlılığının Zararları Anlatıldı
14 Kasım 2015 - 01:15
Reklam
Reklam
Gördes Meslek Yüksekokulu ve KYK Gördes Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nun birlikte organize ettiği eğitim programları öğrencilere büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda düzenlenen 'Madde Bağımlılığının Zararları' konulu konferans Gördes MYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
İlçe Emniyet Amiri İsmail Çelebi ve Uzman Dr. Ümit Kavlakoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Gördes MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Uşun, KYK Gördes Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, KYK personeli, MYO'nun öğretim görevlileri de konferansta hazır bulundu.
Programda söz alan Dr.Kavlakoğlu, sadece merak için bile bir kere madde kullanmanın ciddi bağımlılık yaratabileceğini ve gençleri geri dönüşü olmayan bir yola sürükleyebileceğini belirtti. Sağlık Bakanlığı'nın bu konuda gerekli desteği verdiğini vurguladı.
Emniyet Amiri Çelebi de hayatının en değerli dönemini yaşayan gençlerimizin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi insanı tüketen maddelerden uzak durması gerektiğini ifade etti. İlçe Emniyet teşkilatı olarak bu konuda her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarının altını çizdi.
Dr.Ümit Kavlakoğlu, madde bağımlılığıyla ilgili olarak öğrencilerden gelen soruları içtenlikle cevapladı. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2671 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum