İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici Okulları Ziyaret Etti

Dikici ve yardımcısı Yüksel incelemelerde bulundu.

Reklam
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici Okulları Ziyaret Etti
19 Eylül 2020 - 17:33
Reklam
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, ilçemizdeki bazı eğitim kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde okulları gezen Dikici, öğretmen ve idarecilere başarı dolu bir eğitim yılı dileğinde bulundu.
Kurum ziyaretlerinde Mustafa Dikici'ye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, okul müdürleri ve öğretmenler eşlik etti.
Ramazan Tevfik Demirağ Anaokulunda geçtiğimiz hafta düzenlenen Montessori Modeliyle Öğrenmenin Sırları seminerine katılan öğretmenlere sertifikalarını takdim eden İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, öğretmenlerimizin her zaman yeniliklere ve değişime açık olması gerektiğini belirtti.
Ziyaret heyeti daha sonra Anadolu Lisesi müzik sınıfı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Şehit Ruşen Ulu kütüphanesi, Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı Atölyesi, Cumhuriyet Ortaokulu kütüphanesi, Şehit Cemal Aybey Ortaokulu Şehit Bahri Önser kütüphanesinde incelemelerde bulundu.




Reklam
Reklam
Bu haber 14832 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum