Gördeslilerden Çanakkale Gezisi

Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma derneğinin gezisine hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi

Reklam
Gördeslilerden Çanakkale Gezisi
16 Mayıs 2015 - 00:05
Reklam
Düzenledikleri çeşitli kültürel etkinliklerle Manisa'da ve Gördes'te adını duyuran Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği kültürel hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.  Dernek bu hafta sonu Manisa'da yaşayan Gördeslilerin katılımıyla Çanakkale Gezisi düzenledi.
Katılımın oldukça yüksek olduğu gezi ile ilgili düşüncelerini anlatan Dernek Başkanı Hasan ERTEKİN,   'Tarih boyunca hiçbir millete nasip olmayan ve yüce Türk milletinin kahraman evlatlarınca verilen bir büyük mücadelenin yaşandığı yerdir Çanakkale. Zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanılmış mukaddes bir zaferin yaşandığı yer olarak tarihteki yerini almıştır. Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her zaman milli manevi değerlerimize sahip çıkmayı ilke olarak edindik. Bu değerlerimizden biri olan Çanakkale Şehitlerimizi daha önce ziyaret edemeyen veya yeniden ziyaret etmek isteyen hemşerilerimize bu hizmeti sunmayı borç bildik ve gerçekleştirdik.' dedi.
    Geziye iştirak eden Gördesliler; etkinlikten dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, başta Dernek Başkanı Hasan Ertekin olmak üzere emeği geçen dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler ve bu gibi etkinliklerin son olmaması temennisinde bulundular. Ayrıca Manisa'da hayat meşgalesi içerisinde birbirini göremeyen Gördesli hemşeriler bu vesileyle bir araya gelmiş oldu.
Reklam
Reklam
Bu haber 2941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum