Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cengiz Ergün'den Hizmet Sözü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçemizde ziyaretlerde bulundu.

Reklam
Cengiz Ergün'den Hizmet Sözü
29 Mayıs 2015 - 00:59
Reklam
Reklam
İlçemize gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Beraberinde MHP Manisa milletvekili adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Mehmet Memiş ve Osman Oktay'la şehre giren Ergün'ü, partililer ve kalabalık bir vatandaş gurubu şehir oto garajı önünde karşıladı.  Aracından inen Ergün, tezahüratlar arasında kalabalığı selamladı.
            Davul zurna eşliğinde karşılanan başkan Ergün'e, MHP ilçe başkanı Uygar Yabaş ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Kurt çiçek takdim ederek hoş geldiniz dedi. Kendisini karşılayan kalabalık gurupla yürüyüşe geçen Cengiz Ergün'e cadde boyunca vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.
            Büyükşehir Koordinatörlük binasında gelindiğinde, muhteşem bir kalabalık oluştu. Cadde trafiğe kapandı. Cengiz Ergün burada yaklaşık 2 bin kişiye hitap etti. Büyükşehir yapılanmasını anlattıktan sonra yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Ergün; 'Gördes'e ne söz verdiysek, sözümüz sözdür. Üstelik Cengiz Ergün sözüdür. Geride kalan 4 yıl içerisinde ne istiyorsanız yapacağız' dedi.
            Konuşması sık sık ‘en büyük başkan bizim başkan' sloganıyla kesilen Ergün; 'Büyük olan sizsiniz. Hizmetin siyaseti olmaz. Bana bu görevi veren partili partisiz tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum' diyerek, şükranlarını sundu.
            7 Haziran akşamı bambaşka bir Türkiye olacak diyen Ergün, partisinin milletvekili adayları için destek istedi ve şunları söyledi: 'Yüzünüzdeki ışıltı, yüreğinizdeki heyecan zaten söylüyor. Geçen yılki seçimde nasıl Manisa'da bizi birinci yaptıysanız, 7 Haziranda da birinci yapacağınıza inancım tamdır. Seçimler memleketimiz için hayırlara vesile olsun.'
            Gördes-Akhisar yol yapım törenine de katılarak bir konuşma yapan Cengiz Ergün, daha sonra MHP ilçe teşkilatı tarafından Tendiris Lokantasında verilen yemeğe katıldı. Çarşıyı dolaşarak esnafla tokalaşıp hal hatır soran Ergün'e, halkımız büyük ilgi gösterdi.
             Cengiz Ergün, akşamüstü saatlerinde belediye düğün salonunda, mahalle muhtarları ile bir toplantı yaptı.








Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6341 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum