Esnaf Kefalette Genel Kurul Yapıldı

Gördes Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Reklam
Esnaf Kefalette Genel Kurul Yapıldı
09 Şubat 2016 - 13:50
Reklam
Gördes Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Belediye Kültür Sarayı M.Sarıoğlu konferans salonunda yapıldı. Genel Kurula Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkan Vekili Sadettin Uslu, Emniyet Amiri İsmail Çelebi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti ilçe başkanları, Oda başkanları, Dernek Başkanları, çevre ilçelerin esnaf kredi kooperatifi başkanları, kooperatif üyeleri ve vatandaşlarımız katıldı.
            Genel Kurulun Divan Başkanlığını Bölge Birliği Başkanı Recep ÇINAR yaparken, katip üyeliklerini de Esnaf Odası Başkanı Sami AYDIN ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet SEVİM yaptı.
            Açılış konuşmasında söz alan Kooperatif Başkanı Nail Aydeniz; 'Esnaf ve Sanatkarımıza en uygun kredi olanaklarımız devam edecektir. Ekonomimizin lokomotifi esnaf ve sanatkarımızdır.' dedi. 2016 yılında kullandırılacak kredilerde %50 hazine desteğinin devam edeceğini belirten Aydeniz, 'Amacımız ortaklarımızın ekonomik büyümesini, üreterek gelişmesini sağlamak, ülkemizin ekonomik gelişimine katkıda bulunmaktır' dedi.
            Bölge Birliği Başkanı ve Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çınar da, 2015 yılının genel seçimlerle birlikte ekonomi açısından hassas geçtiğini ifade etti. Kooperatif olarak mümkün olan en fazla esnafa katkı sağlamanın gayreti içinde olduklarını belirterek; 'Hiçbir ayrım yapmadan herkese kredi desteği vermek için çaba sarfediyoruz' dedi.
            Genel Kurulda söz alan Belediye Başkan Vekili Sadettin Uslu; 'Açıklanan rakamlara baktığımızda yönetim kurulunun başarısı ortadadır. Takip oranının seviyesinden anlaşılıyor ki esnaf ve sanatkarımızın borcuna sadık olduğunu görüyoruz. Kooperatifimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.
Esnaf Kefaletin Olağan Genel Kurulunda son konuşmayı Kaymakam Turgay Hakan Bilgin yaptı. 'Devletimiz esnafımıza her zaman sahip çıkıyor, çalışana ve üretene destek veriyor.' diyen Bilgin, gündeme ilişkin de çarpıcı açıklamalar yaptı. Güneydoğuda yiğitçe çarpışan şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Kaymakam Bilgin: 'Ülkemizi güçsüz ve kuvvetsiz hale getirmek isteyenler bu amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyetinin varlığı ve bekası için mücadele eden herkese Allah güç ve kuvvet versin' dedi.
            Genel Kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları okunduktan sonra üyelerin oy birliği ile ibra edildi.
 







Reklam
Reklam
Bu haber 7462 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum