Cengiz Ergün'le 7, Büyükşehirle 2. Yıl

Başkan Ergün projeleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Reklam
Cengiz Ergün'le 7, Büyükşehirle 2. Yıl
12 Mayıs 2016 - 17:43
Reklam
MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın büyükşehir olma süreci ve geçen 2 yılda yaptıkları hizmetlerle ortaya koydukları projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Manisa'nın 17 ilçesinden belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve odaları buluşturan toplantıda, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ayrım yapmadan tüm Manisa'yı kucaklayacağı mesajı verildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçede vatandaşların mutluluğu ve ihtiyaç duyduğu proje ve hizmetleri ulaştırmanın çabası içinde olduklarını, bundan sonra da bu düşünceyle hizmet üreteceklerini söyledi. Başkan Ergün, 'Manisa'yı değiştirdik. Şimdi de Manisa'yı 17 ilçemizle birlikte geliştirme zamanı. Artık ‘Manisa Gelişiyor' diyoruz ve bu sloganla 17 ilçemizi ayrım yapmadan kucaklıyoruz' dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıllık hizmetlerini anlatan ‘Cengiz Ergün'le 7, Büyükşehirle 2. Yıl' adlı 2 yıllık bilgilendirme toplantısı, Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, daire başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ilçe koordinasyon şube müdürleri, 17 ilçenin mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda ve dernek başkanlarıyla çok sayıda davetli katıldı.
Reklam
Reklam
Bu haber 2342 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum