2.Etap TOKİ Geliyor

Başvurular 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Reklam
2.Etap TOKİ Geliyor
13 Mayıs 2016 - 16:22
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol,  TOKİ 2. Etap Projesi kapsamında 63 dairelik  toplu konut inşa edileceğini bildirdi. Gördes Belediyesi, vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için konut projelerine devam ediyor. Daha önce 1. Etap TOKİ, Gördes Belediyesi Sosyal Konutları ve Akdeniz Apartmanıyla devam eden konut projelerine 2. Etap TOKİ Projesi de eklendi.
Gördes Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Atatürk Mahallesine inşa edilecek olan 63 adet daire için başvurular başladı. 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek olan başvurularda, TOKİ konutlarına vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. TOKİ yetkilileri fazla başvurunun olması halinde proje revize edilerek konut sayısında artış yapılabileceğini bildirdi.
Atatürk Mahallesinde inşa edilecek konutlar B1 tipinde olacak. Toplam 63 konutun bulunduğu proje 4 bloktan meydana gelecek. 2+1 olan daireler 83 metre kareden oluşacak.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, TOKİ 2. etap projesinin ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat daha olduğunu söyledi.
Vatandaşların 180 aydan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabileceğini ifade eden Akyol 'Şuan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımız gerçekten çok memnun. Daha önce yaklaşık 1500 vatandaşımızdan ön başvuru almıştık. Bu başvurular ve dolayısıyla vatandaşımızın istekli oluşu 2. etap için elimizi güçlendirdi.  Daha önce ön başvuru yapan vatandaşlarımızın da başvuruyu yapmaları gerekiyor." şeklinde konuştu.
 Detaylı bilgiye; Gördes Belediyesi Beyaz Masa biriminden ya da www.gordes.bel.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum