Büyükşehir'de Yeni Koordinatör A.Sefa Gökkaya

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Memiş, Gördes'e gelerek görevi tebliğ etti.

Reklam
Büyükşehir'de Yeni Koordinatör A.Sefa Gökkaya
12 Mayıs 2016 - 17:29
Reklam
Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörlüğüne, Alp Sefa Gökkaya getirildi. Yeni görevlendirme için ilçemize gelen, Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Halil Memiş, Koordinatörlükte ilgililerle bir toplantı yaptı. Memiş toplantıda; Gördes Koordinatörlüğüne Alp Sefa Gökkaya'nın getirildiğini bildirdi ve kendisine görev tebligatı yapıldı.
            Büyükşehir yapılanmasından sonra Gördes koordinatörlüğüne Tahsin Aslan getirilmişti. Aslan bir müddet sonra görevi bırakınca, koordinatörlük görevini vekâleten Ömer Duran yürütmeye başlamıştı.
            Alp Sefa Gökkaya gençlik yıllarından itibaren MHP çatısı altında siyaset yaptı. Uzun dönem MHP ilçe başkanlığı ve Gördes belediye meclis üyeliklerinde bulundu. Gökkaya halen Gördes Belediyesi ve Büyükşehir belediye meclis üyeliği görevlerini de sürdürüyor.
            Alp Sefa Gökkaya göreve başlaması dolayısıyla gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Verilen göreve layık olmaya çalışacağım. Bugüne kadar olan aksamaları biliyorum. Gördes'e ne gibi hizmetler yapacağız, hangi projeleri üreteceğiz, onlara bakacağız. Mesai tanımaksızın çalışacağız.'
Reklam
Reklam
Bu haber 4433 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum