Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Voleybolda Kazanan METEM

Gördes Belediyesinin voleybol Turnuvasında METEM Şampiyon oldu.

Reklam
Voleybolda Kazanan METEM
12 Mayıs 2016 - 13:34
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi Voleybol Turnuvasının şampiyonu; finalde rakibi Evciler Mahallesini 3-1 yenen METEM oldu. Hıdrellez ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından verildi.
Voleybol turnuvasının son maçında finale yakışan bir karşılaşma oynandı. METEM ve Evciler arasında oynana karşılaşma heyecan dolu geçti. Her iki takım da kıyasıya mücadele etti. Tribünler tıklım tıklım dolu. Finali METEM 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada METEM 1. ,Evciler Mahallesi 2., Benliali Mahallesi 3. oldu. Fairplay ödülü ise Gördes Emniyet Amirliğine verildi.
Takımlarına ödüllerini takdim eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; "Yaklaşık iki aydır büyük bir heyecanla, büyük bir katılımla turnuvamız devam etti. Birlik, beraberlik ve dostluk dolu müsabakalar oynandı. Katılan tüm takımlarımızı ve Şampiyon METEM'i, tebrik ediyorum. Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen katkı sağlayan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" dedi.






Fotoğraflar: Serkan Temel
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3641 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum