Çalışan Çocuklar Isınıyor

Proje kapsamında ilçemizdeki 5 okul binasına ısı yalıtımı yapılacak.

Reklam
Çalışan Çocuklar Isınıyor
06 Şubat 2017 - 12:54
Reklam
Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün proje sahibi olduğu, Gördes Kaymakamlığı'nın proje ortağı ve Gördes Belediyesi'nin proje iştirakçisi olduğu "Isınan Okullar, Çalışkan Çocuklar" isimli projenin sözleşmesi  27 Ocak 2017 günü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK tarafından Kütahya'daki Zafer Kalkınma Ajansı  merkez ofisinde imzalandı.
İlçemizdeki Atatürk İlkokulu, Köseler Şehit Er Sezai Özdemir İlkokulu, Yakaköy İlköğretim Okulu, Karayağcı İlkokulu ve Kobaklar İlkokulunda uygulanacak olan proje ile bahsedilen okul binalarına ısı yalıtımı yapılarak enerjiden tasarruf sağlanacak. Gördes Kaymakamı T. Hakan BİLGİN öncülüğünde kurulan,  İlçemiz Proje Ofisi tarafından hazırlanan proje; 170.000 TL hibe, 57.000 TL eş finansman olmak üzere toplamda 227.000 TL bütçeye sahip. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik koordinatörlüğünde yürütülen projede sözleşme aşaması böylece tamamlanmış oldu.
İlçe Kaymakamı T. Hakan BİLGİN'in büyük önem verdiği ve yazılmasından uygulanmasına kadar bütün aşamalarını takip ettiği proje ilçemizde ve bölgemizde bir ilk olacak. Projenin faaliyete geçmesi ile birlikte ilçemizdeki 5 okul binasına ısı yalıtımı yapılarak enerjiden tasarruf sağlanmış olacak. 
Reklam
Bu haber 2723 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum