Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir Yardım Elini Uzattı

İki vatandaşımıza ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Reklam
Büyükşehir Yardım Elini Uzattı
25 Mart 2016 - 16:06
Reklam
Reklam
İlçemizdeki doğuştan engelli 22 yaşındaki Mustafa Arıkan ile hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 76 yaşındaki Hafize Güven'e Manisa Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda alınan iki adet tekerlekli sandalye Arıkan ve Güven'e teslim edildi.
İki aileyi de evlerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran, engelli aileleri ziyaret ederek tekerlekli sandalyeleri sahiplerine verdi. Kendilerini unutmadığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Mustafa Arıkan'ın ailesi, evlatlarının tekerlekli sandalyeye uzun zamandır ihtiyaç duyduğunu belirterek taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Kendisine hediye edilen tekerlekli sandalyeyi alan 76 yaşındaki Hafize Güven, 'Tekerlekli sandalye almaya maddi durumumum elvermiyordu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne tekerlekli sandalye alınması yönünde bir dilekçe ile başvurduk. Talebimiz hemen yerine getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Tekerlekli sandalye ile günlük ihtiyaçlarımı artık kendim karşılayabileceğim' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3266 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum