Yakaköy'e Hizmet Atağı

Başkan Muhammet Akyol, devam eden hizmetler kapsamında mahalleyi ziyaret etti.

Reklam
Yakaköy'e Hizmet Atağı
25 Mart 2016 - 16:11
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Yakaköy mahallesini devam eden ve başlatılacak yeni çalışmalar için ziyaret etti.
Mahallede devam eden yol kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Muhammet Akyol, yeni yapılacak olan çalışmalar hakkında da yetkili personele  son talimatlarını verdi. Yol kaplama çalışmaları sonucunda mahalleye yaklaşık 6000 metre kare parke taşı döşenecek. Mahalleliden gelen talepler sonucunda; Yakaköy İlkokulu'na spor aletleri ve oyun parkı kurulumu yapılacak.
Mahallenin büyük bir ihtiyacı olan ve birçok mahalleye yapılan çok amaçlı ortak kullanım yeri Yakaköy mahallesine de inşa edilecek. Balıklı mahallesinde yapımına devam edilen çok amaçlı ortak kullanım yeriyle birlikte Yakaköye de yapılacak olan ortak kullanım yeri Yakaköy'ün meyve alımı, hayır yemekleri, düğün sünnet yemekleri gibi birçok talebine karşılık verecek.
Mahallelere en iyi şekilde hizmet etmeye devam ettiklerini söylen Başkan Muhammet Akyol "Daha önce Oğulduruk, Börez ve Çiğiller mahallelerimizde bu ortak kullanım alanlarını vatandaşımızın hizmetine sunduk ve son derece olumlu tepkiler aldık. Şuan hali hazırda Balıklı mahallemizde aynı çalışma yapılıyor. Yakaköy mahallemizden de böyle bir talep aldık. İlerleyen günlerde çalışmalara başlayacağız. dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3744 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum