Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MASKİ Projeleri Son Sürat

Atıksu Arıtma ve diğer pek çok tesis için çalışmalar sürüyor.

Reklam
MASKİ Projeleri Son Sürat
19 Mart 2016 - 14:20
Reklam
Reklam
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelere yaptığı önemli yatırımlara devam ediyor. Gördes'te yapımına başlanan çevre dostu atıksu arıtma tesisinin yanı sıra, kanalizasyon ve terfi hattı ile ilçede bir ilk olan yağmursuyu hattı altyapı çalışmaları son sürat sürdürülüyor.
2016 yılının sonunda bitirilmesi planlanan proje sayesinde vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Proje tamamlandığında 1543 metreküp kapasiteli Atıksu Arıtma Tesisi büyük kolaylık sağlayacak.
Atıksu arıtma tesisi çalışmalarının yanı sıra, ilçemizde 7 bin 984 metre kanalizasyon hattı, 5 bin 389 metre yağmursuyu hattı ve 4 bin 115 metre terfi hattı çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların devam ettiği kanalizasyon hatları Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanarak, atıksuların çevreyi kirletmesinin önüne geçilecek. Proje kapsamında yapımına başlanan yağmursuyu hattı da Gördes için bir ilk olacak. 
MASKİ Gördes birimindeki ekipler ile birlikte bölgeyi gezen Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ali Öztozlu, 'Çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam etmesi için ilçelerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gördes ilçemizdeki gelişmeleri sahada izlemek için geldik. MASKİ olarak ilçelerimize yaptığımız yatırımlar devam edecek. Projelerimizle birlikte bölgenin sıkıntılarına son vereceğiz' dedi. 




Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2349 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum