Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni Başkan Yardımcısı Seher Eren

Bld.Meclis Üyesi Eren yeni görevine başladı.

Reklam
Yeni Başkan Yardımcısı Seher Eren
24 Temmuz 2020 - 09:51
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un oluruyla Belediye Başkan Yardımcılığına Seher Eren atandı. Aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan ilçemizin ilk kadın başkan yardımcısı Eren, geçtiğimiz hafta göreve başladı.
Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Seher Eren'e ilk olarak hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Belediye Meclis Üyemiz Seher Eren'i tebrik ederim. Manisa'mıza ve Gördes'imize, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Görevinde başarılar dilerim' dedi.
Demirci doğumlu olan Seher Eren, ilk ve ortaöğrenimini burada tamamladı. Uzun yıllar İzmir'de ikamet ettikten sonra 2008 yılında Gördes'e taşındı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Ak Parti Gördes İlçe Teşkilatında aktif siyasete başladı. 2015-2019 yılları arasında Ak Parti Gördes Kadın Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra 2019 Yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçildi. Evli ve iki çocuk annesi olan Seher Eren'e yeni görevinde başarılar dileriz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8913 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum