Rotaract Kulübünden Eğitime Destek

Dolmabahçe Rotaract Kulübü gönüllüsü öğrenciler Kızıldam İlkokuluna geldi.

Reklam
Rotaract Kulübünden Eğitime Destek
20 Ocak 2016 - 16:19
Reklam
Eğitim faaliyetlerine verdiği destekle tanınan İstanbul Dolmabahçe Rotaract Kulübü, 3. Geleneksel '7 Bölge 7 Köy Okulu' projesini bu yıl da gerçekleştirdi. Yaşları 18 ile 30 arasında değişen 30 kulüp üyesi, kendi imkanlarıyla sağladıkları malzemeler ile okullara katkıda bulunuyor.
Proje kapsamında kulüp, Ege Bölgesinden bu yıl ilçemiz Kızıldam İlkokulunu belirledi. Kızıldam Mahallesini ziyaret ederek okulda incelemelerde bulunan öğrenciler okulun öncelikli eksiklerini belirledi.
Kızıldam İlkokuluna kütüphane kuran öğrenciler, kendi getirdikleri kitaplarla kütüphaneyi donattı. Ayrıca 14 öğrencinin eğitim gördüğü sınıfı boyayıp baştan aşağı yenilediler. Bunun yanı sıra öğrencilere hijyen eğitimi verip temizliğin önemini anlattılar.
Kızıldam İlkokuluna yapılan bu katkıdan dolayı okul öğretmeni Gül Öztürk, kulüp üyelerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Rotaract Kulübü öğrencileri de Gördes'te çok güzel zaman geçirdiklerini ve küçük kardeşlerine yardım etmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2479 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum