Karayağcı'ya Hizmet Atağı

Gördes Belediyesi ekipleri Karayağcı mahallesinde bazı çalışmalar gerçekleştirdi.

Reklam
Karayağcı'ya Hizmet Atağı
15 Ocak 2016 - 21:46
Gördes Belediyesi Karayağcı Mahallesine yaklaşık 7000 metrekare parke taşı döşemesi, 300 metrekare istinat duvarı ve sosyal tesiste çeşitli çalışmalar yaptı. 
Karayağcı Mahallesi'nde Gördes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol kaplama çalışmaları ve istinat duvarı çalışmaları tamamlanırken, sosyal tesiste sona gelindi. 
Düğün salonu, doktor odası, muhtar odası ve Kur'an Kursu odası gibi birçok faaliyette mahallenin ihtiyaçlarına karşılık verecek olan çok amaçlı salonun ince işçiliğine devam ediliyor. Çok amaçlı salonun bir bölümü vatandaşların hizmetine sunulurken diğer kalan kısmında ilerleyen günlerde tamamlanacağı belirtildi.
Gördes Belediyesi'nin Karayağcı mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaştan da tam not aldı. Önceden mahallenin yollarının çamur içinde olduğunu ve çok amaçlı salonun  mahallenin birçok ihtiyacına karşılık vereceğini söyleyen vatandaşlar; yapılan çalışmalardan dolayı Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkürlerini iletti.
Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Muhammet Akyol; "Karayağcı mahallemize gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. " dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2478 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum