MABEM Kursları İçin Son Başvuru 21 Ağustos

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi TEOG ve LYS kursları için ön kayıtlar devam ediyor.

Reklam
MABEM Kursları İçin Son Başvuru 21 Ağustos
07 Ağustos 2015 - 20:04
Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) tarafından, açılacak olan kurslara müracaatlar 21 Ağustosta sona erecek. TEOG ve LYS için açılacak olan kurslara, öğrenciler belirtilen tarihe kadar ön kayıtlarını yaptırmış olacak.
            Eylül ayının sonunda başlaması planlanan kurslar için, Büyükşehir Gördes Koordinatörlüğü bünyesinde sıkı bir hazırlık sürdürülüyor. Büyükşehir Gördes Koordinatörlük binasının üst katındaki Dershane odalarının, teknik ve mefruşat donanımlarının Eylül ayına yetiştirilmesi için büyük çaba sarf ediliyor.
            LYS ve TEOG sınavlarına hazırlık kurslarında görev alacak öğretmenler, geçtiğimiz hafta Manisa'da yazılı sınava tabi tutuldu. Önümüzdeki hafta sonuçlar açıklanacak ve Gördes'teki kursların idareci ve eğitim kadrosu belli olacak.
            Kurslara katılmak için bugüne kadar 80 öğrenci ön kayıt yaptırdı. Bu sayının 21 Ağustos'a kadar, 100 civarına çıkması bekleniyor. MABEM tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslarda; öğrenciler Eylül ayında 100TL ve sonraki aylarda, aylık 50TL kırtasiye masrafı ödeyecek.
            Büyükşehir Gördes Koordinatörü Ömer Duran; 'Kurslara büyük ilgi var. 21 Ağustosta 100 rakamına ulaşmayı bekliyoruz. TEOG ve LYS sınavlarında öğrencilerimizin başarılı olması adına, açacağımız bu kurslar büyük katkı sağlayacak' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 7767 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum