Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Gazetesi 31. Yılında

1985 Yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz 31. yaşına girdi.

Reklam
Gördes Gazetesi 31. Yılında
07 Ağustos 2015 - 20:07
Reklam
Reklam
Gazetemiz yayın hayatında, 31'nci yıla girmenin heyecan ve gururunu yaşıyor. 10 Ağustos 2015 tarih ve 1342 sayılı nüshasıyla, 31'nci yıla merhaba diyen Gördes gazetesinde, tüm çalışanlar farklı bir mutluluk yaşıyor.
            Gördes Gazetesi, 5 Ağustos 1985 tarihinde ilk sayısıyla yayın hayatına başladı. 30 yılı geride bırakıp, bugün 31'nci yıla girmenin heyecanını yaşayan Gördes Gazetesi, hiç ara vermeden yayın hayatını devam ettirmeyi başardı.
            Habercilikte yerel olma özelliğinden hiç taviz vermeyen, ilçemizin siyasi, sosyal ve kültürel hayatına dair yüzlerce ve binlerce yazının kaleme alındığı Gördes Gazetesi, devamlılığı ile kırılması güç bir rekora koşuyor.
            Yayın hayatında 31'nci yıla giren gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ahmet İnce, şunları söyledi:
            ' Yıllar hızla akıp geçti. İlk günkü heyecanımız ve arzumuz ne ise, bugünde aynısını yaşıyoruz. Gazetecilik, zamanın elinden tutmaktır. Biz bu işi 31 yıldır yapıyoruz. Zor ve meşakkatli bir iştir gazetecilik. Ancak manevi hazzı da bir o kadar büyüktür.
            Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, yazılarıyla destek veren yazarlarımıza ve bizi 31 yıldır bağrına basan Gördes halkına şükranlarımı sunuyorum..'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 9463 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum