Karneler Dağıtıldı Şimdi Tatil Zamanı

İlçemizde yaklaşık 4700 öğrenci yarı yıl tatiline girdi.

Reklam
Karneler Dağıtıldı Şimdi Tatil Zamanı
22 Ocak 2016 - 20:12
Reklam
2015–16 Eğitim ve Öğretim yılının, ilk yarıyılı tamamlandı. İlk, orta ve lise dereceli okullarda okuyan öğrenciler, 22 Ocak 2015 tarihi itibarıyla karnelerini alarak tatile hak kazandı.
            Eğitim ve öğretimde ikinci yarıyıl 8 Şubat 2015 pazartesi günü başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yarıyıl tatiline girilen son günde, karne dağıtım töreni düzenledi. Fatih Ortaokulundaki törene; Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik katıldı.
            Fatih Ortaokulu 8/A sınıfındaki törende konuşan Kaymakam Bilgin; 'Yorucu bir yarıyıl geçirdiniz. Şimdi dinlenmek hakkınız. Tatilin keyfini çıkarın. Bu arada öğretmenlerinizin tavsiyelerini tatil boyunca uygulayın' dedi.
            8/A sınıfı öğrencilerine karneleri; Kaymakam Bilgin, Belediye Başkanı Akyol ve Milli Eğitim Müdürü Çelik tarafından verildi.
            Karne dağıtım töreninden sonra, Sağlık Bakanlığı tarafından Fatih Ortaokuluna hediye edilen 22 bisikletin teslim töreni yapıldı. Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi çerçevesinde, okullara 1 milyon adet bisiklet dağıtılıyor.
            Öğrencilerin spor ve aktivitelerine katkı yapmak ve onları teşvik amacıyla geliştirilen bu proje çerçevesinde, Fatih Ortaokuluna da 22 adet bisiklet teslim edildi.
            İlçemizde okul öncesi, ilk, orta ve liselerde yaklaşık 4700 öğrenci yarıyıl tatiline girdi.









Reklam
Reklam
Bu haber 2455 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum