Ak Gençlikten Kızılay'a Kan Bağışı

Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri toplu kan bağışında bulundu.

Reklam
Ak Gençlikten Kızılay'a Kan Bağışı
12 Kasım 2018 - 13:52
Reklam
AK Parti Gördes Gençlik Kolları üyeleri toplu olarak kan bağışında bulundu. Gördes Belediyesi kültür Sarayı'nda bulunan Kızılay Kan Merkezi önünde buluşan AK Gençler, kan bağışı yaptı.
AK Parti Gördes Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, kan bağışında bulunmanın önemine değinerek bütün gençleri bu konuda duyarlı olmaya davet etti.  Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının Kan Ver Hayat Kurtar Projesi kapsamında Türkiye genelinde bir kampanya başlatıldığına dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel; 'AK Gençlik olarak ülkemiz genelinde birçok faaliyete imza atıyoruz. Hep sahadayız, gençlerimizle ve milletimizle birlikteyiz. Böyle bir kampanyaya da duyarsız kalamazdık. Gördes Gençlik Kolları olarak bu önemli kampanyaya destek olduk. Tüm gençlerimizi kan vermeye davet ediyoruz ve kan ver hayat kurtar diyoruz. Verilen kanlar hayırlı ve faydalı olur' dedi.
Kan bağışında bulunan Ak Partili gençler de böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine katılmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Reklam
Bu haber 1808 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum