Şehir Stadı Yeni Sezona Hazır

Suni çimle döşenen zemin, geçtiğimiz hafta itibarıyla futbol oynamaya hazır hale geldi.

Reklam
Şehir Stadı Yeni Sezona Hazır
19 Haziran 2015 - 23:47
Gördes Şehir Stadında, uzun zamandır devam eden çalışmalar son aşamaya geldi. Önce tribünleri yapılan stadın, çim zemin döşeme işlemi de bitti. Bir hafta içerisinde bazı küçük işlemlerle her şey tamamlanmış olacak.
            Aslında biraz uzun bir hikâye stadın yapılışı. Belediye Başkanı Muhammet Akyol, konuyla ilgili yoğun bir mesai sarf etti. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile önce bir protokol yapıldı. Stat inşaatının alt yapı ve işçilik giderlerini belediye üstlendi. Daha sonra protokol çerçevesinde tribünler yapıldı.
            Zemin aşamasına gelindiğinde, bazı zorluklar ortaya çıktı. İl Özel İdaresinin katkılarıyla çalışmalar bir yere kadar sürdürüldü. Daha sonra Spor Toto Genel Müdürlüğünden, 300 bin lira tutarında bir yardım geldi.
            Suni çimle döşenen zemin, geçtiğimiz hafta itibarıyla futbol oynamaya hazır hale geldi. Toplam maliyeti 1,5 milyon lira civarında olan Gördes Şehir Stadı inşaatının bitirilerek sezona hazır hale getirilmesi, futbolseverleri sevindirdi.
            Gördes Belediyespor önümüzdeki sezondan itibaren, maçlarını yeni stadında oynayacak. Belediye Başkanı Muhammet Akyol gazetemize yaptığı açıklamada; 'Gördes'te Spor kamuoyu önemli bir imkâna kavuştu. Artık toprak zemin devri geride kaldı. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.





Reklam
Reklam
Bu haber 3985 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum