MHP'de Yemekli Aday Tanıtımı

İlçe teşkilatının düzenlediği organizasyon, Sevgi Parkında gerçekleşti.

Reklam
MHP'de Yemekli Aday Tanıtımı
31 Ekim 2014 - 16:30
Reklam
Seçimlere üç ay kala, partilerde adaylık konusunda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Aday adayları kendilerini tanıtabilmek için, her türlü reklâm ve etkinliği hayata geçiriyor. Bu yüzden ilginç ve heyecanlı tanıtımlara şahit oluyoruz.
            MHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, Gördes'te böyle farklı bir tanıtım ve etkinliğine imza attı. İlçe teşkilatının düzenlediği organizasyon, Sevgi Parkında gerçekleşti. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı toplantıda aday adayı Hasan Eryılmaz, misafirlerine yemek ikramında bulundu.
            Adaylık konusunda iddialı olduğu gözlenen Eryılmaz; Manisa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri ve Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu. Adaylık için bu görevinden istifade eden Eryılmaz, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; 'Manisa'ya ve ülkeme hizmet aşkıyla doluyum. Bunun için aday oldum. Eskiden Ankara ile uyumlu milletvekiliniz olsun denirdi. Şimdi bunu değiştiriyoruz. Bundan sonra Manisa Büyükşehir belediyesi ile uyumlu milletvekiliniz olsun diyoruz' dedi.
            MHP Manisa milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz konuşmasında, Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün'ün adaylık konusunda kendisine büyük destek verdiğini ifade etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 4915 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum