MASKİ 25 Yıllık Sorunu Çözdü

A.Menderes Mahallesindeki kanalizasyon sorunu giderildi.

Reklam
MASKİ 25 Yıllık Sorunu Çözdü
21 Mayıs 2016 - 14:25
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Adnan Menderes Mahallesi'nde yıllardır sıkıntı yaratan kanalizasyon hattı sorununu ortadan kaldırdı.
MASKİ, Adnan Menderes Mahallesi'nde TOKİ konutları ve Ramazan Tevfik Demirağ Anaokulu civarında bulunan ve yıllardır çözülemeyen kanalizasyon sorununu giderdi. Çalışma yapılmadan önce kanalizasyon şebekesine bağlı olamayan sular çevreye karışıyordu. 25 yıldır giderilemeyen ve geçici çözümler bulunarak sorunların devam ettiği mahallede yapılan geniş kapsamlı çalışma vatandaşların yüzünü güldürdü.
Hem vatandaşların hem de o civarda okula giden öğrencilerin yıllardır yaşadığı sorun MASKİ ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarla sona ermiş oldu.
         Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes'te giderilen kanalizasyon hattı sorunu sonrasında açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, 'Yapılan planlama sonrası başladığımız çalışmaları başarılı şekilde sonlandırdık. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonrası hem çevreyi hem de vatandaşlarımızın sağlığını etkileyen ve açığa akan atıksu artık Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımıza sorun çıkarmayacak' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2569 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum