Belediye'den Camilere Hizmet Atağı

İlçemizdeki pek çok Cami için düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Belediye'den Camilere Hizmet Atağı
21 Mayıs 2016 - 14:20
Gördes Belediyesi tarafından Divan Camii ve Sanayi Camii'nde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yapımına devam edilen Fatih Camii'nde çalışmalara geçtiğimiz günlerde start verildi.
Gördes Belediyesi camilere olan hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda şadırvan ve tuvalet yapımının sona erdiği Divan Camii'nde diğer çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından cami yepyeni bir görünüm kazandı. Divan Camii'ne yapılan çalışmalar vatandaşlardan görsel, estetik ve kullanış yönünden tam not almayı başardı.
Divan Camii avlusunda çeşitli çalışmalar yapılarak avlu genişletildi. Dar ve kullanışsız olan camii avlusu geniş ve daha kullanışlı bir hale getirildi. Avluda küçük çaplı bir peyzaj çalışması da yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ve açılış töreni yapılarak ibadete açılan Sanayi Camii'nde Gördes Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma yaptı. Camii etrafından geniş bir çalışma başlatan belediye ekipleri; istinat ve bahçe duvarları, parke taşı döşeme çalışmaları ve peyzaj çalışmaları yaptı. Diğer yandan Sanayi Camii'nin kaldırımları ekipler tarafından yapılarak, yayaların hizmetine sunuldu.
Öte yandan Fatih Camii'nin bahçesinde geniş kapsamlı bir düzenleme çalışması yapılacak. Eskiyen duvarlar yıkılarak yenileri inşa edilecek, bahçe içerisinde düzenleme ve bakım çalışmaları yapılacak.
Fatih Camii'deki ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, camilere her türlü hizmeti götürdüklerini ve bu hizmetleri ibadet bilinciyle yaptıklarını ifade ederek; " Vatandaşlarımızın huzurlu bir ibadet yapabilmeleri için camilerimize birçok hizmet götürüyoruz. Camilerimizin belirli periyotlarda temizliğini yapıyoruz. Bunun yanı sıra camilerimizin bahçelerini, çehrelerini yeniden dizayn ediyoruz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde de Fatih Camii'de başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarımızı bitireceğiz." dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3554 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum