İran Heyeti Gördes Zeolit Tesislerinde

İranlı maden sahipleri, işletmecileri ve üst düzey devlet bürokratlarından oluşan heyet ilçemize geldi.

Reklam
İran Heyeti Gördes Zeolit Tesislerinde
15 Mayıs 2015 - 00:05
Gördes Zeolit AŞ, İranlı konuklarını ağırladı. Üretim ve tanıtım etkinlikleriyle madenciliğin bir anda cazibe merkezi haline gelen Gördes Zeolit, İranlı kalabalık bir heyete ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı.
            İranlı maden sahipleri, işletmecileri ve üst düzey devlet bürokratlarından oluşan heyet incelemelerde bulunmak üzere ülkemize geldi. Bu çerçevede zeolit madenini tanımak için Gördes ziyaretini programlarına aldılar.
            Yaklaşık 60 kişiden oluşan heyeti, Gördes Zeolit yetkilileri karşıladı. Belediye Kültür Sarayında ağırlanan misafirlere meyve, pasta ve içecek ikram edildi. Misafir heyete zeolit ve işletmeyle ilgili olarak bir sunum yapıldı.
            Gördes Zeolit AŞ Genel Müdürü Çağatay Tulunay ve Satış Pazarlama Müdürü Rafet Uygur tarafından yapılan görsel sunum, İranlı heyetin büyük ilgisini çekti. Daha sonra misafir heyetin sorularına geçildi. Birbirinden ilginç sorularla dikkat çeken heyet, daha sonra maden sahasına gitti. Burada tesisleri gezen heyet, bol bol fotoğraf çekerek, yetkililerden bilgi aldı.
            İranlı madencilerin sunum sonrası en çok merak ettikleri sorular, şu şekilde gerçekleşti. Madenin rezervi ne kadar, yıllık maden işleme kapasiteniz nedir, İran'a ihracat yapıyor musunuz, İran zeolitleri ile ilgili girişiminiz var mı, İran'a yatırım yapmayı düşünür müsünüz, işletmenizin yatırım maliyeti ne kadardır, yıllık satış rakamınızı verebilir misiniz?
            Gösterilen misafirperverlikten son derece mutlu olan İran heyeti, incelemelerden son derece memnun kalarak ülkelerine döndü. Gördes Zeolit AŞ Genel Müdürü Çağatay Tulunay, gazetemize yaptığı açıklamada;
'Bir yandan zeolit üzerine çalışmalarımızı yoğunlaştırırken, bir yandan da tüm dünyada tanıtım faaliyeti yürütüyoruz. İranlı madenciler bu kapsamda davetimizi kabul edip geldiler. Son derce faydalı görüşmeler oldu. Gördes bundan sonra da, dünyanın değişik ülkelerinden misafirleri ağırlayarak, kendisini ve madenini tanıtmaya devam edecek' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 10502 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum