Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlk Hac Kafilesi Yola Çıkıyor

İlçemizden bu yıl, toplam 18 kişi hacca gidecek.

Reklam
İlk Hac Kafilesi Yola Çıkıyor
09 Eylül 2015 - 15:35
Reklam
Reklam
            Bu yıl hac görevini yapmak için, mukaddes topraklara gitmeye hazırlanan Gördesli adayların kesin listesi belli oldu. Buna göre ilçemizden bu yıl, toplam 18 kişi hacca gidecek. Bunların 10'u bayan, 9'u ise erkek adaylardan oluşuyor.
            İlçemizden Diyanet ile hac yolculuğuna çıkacak olan ilk kafile, 9 Eylül 2015 Çarşamba günü hareket edecek. Diyanetin 2. kafilesi ise 12 Eylül 2015 cumartesi günü yola çıkacak.
            Toplam 18 adaydan 9'u Diyanet ile 9'u da şirketler marifetiyle mukaddes yolculuğa koyulacak. Geçen yıl ilçemizden toplam 26 kişi hac görevi için, mukaddes topraklara gitmişti. Her yıl hacca giden aday sayısı düşüyor ilçemizde.
            Bunun en büyük sebebi, ülke kontenjanının kısıtlı olmasından kaynaklanıyor. Diyanet teşkilatı, 2 yıldır ilçemizden aday kaydı alamıyor. Çünkü hala sırada bekleyen 600 kişilik bir müracaat söz konusu.
            Hac görevi yapmak adına, ilçemizden mukaddes topraklara gidecek olan 18 kişilik liste, şu isimlerden oluşuyor:
            Zeynep Ok, Halil Ertem, Emine Ertem, Hatice Armağan, Mustafa Yazıcı, Hüseyin Gazancı, Saniye Gazancı, Hatice Özer, Abdullah Uzman, Akile Uzman, Halil İbrahim Yıldız, Fatma Yıldız, Sabire Adıgüzel, Mustafa Kurtulan, Gülsüm Kurtulan, Rahmi Küçükmutlu, Ayşe Küçükmutlu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2484 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum