İftar Çadırı Ramazanda Vatandaşın Hizmetinde

Günlük yaklaşık 250 vatandaşımız burada iftar yapıyor.

Reklam
İftar Çadırı Ramazanda Vatandaşın Hizmetinde
04 Haziran 2017 - 19:50
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı Ramazan boyunca vatandaşlarımıza hizmet verecek. Ayrıca evlere yemek servisine bu yıl da devam ediliyor.
Gördes Belediyesi hizmet binasının arkasına kurulan Ramazan çadırında günlük 250 civarında vatandaşın iftarını açabildiği, bununla birlikte merkez mahallelerde 350'ye yakın vatandaşın da evine yemek servisi yapıldığı belirtildi. 
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Ramazan ayı münasebetiyle iftar çadırımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da kurduk. İftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacak. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet verdiği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet ediyor" dedi.
Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol; "İftar çadırıyla birlikte merkez mahallelerimizde yaşayan 350'ye yakın vatandaşımız için de evlerine yemek servisinde bulunuyoruz. İftar çadırımızla birlikte toplamda 600'e yakın vatandaşımız bu hizmetten faydalanıyor. İftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Gördes Belediyesi'ne müracaat edebilir. Ramazan çadırına bir ay boyunca tüm Gördesli vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ramazan ayının, ilçemizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Reklam
Bu haber 2476 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum