Toplu İftarda Birlik Ruhu

Gördes Belediyesinin geleneksel iftar davetine binlerce vatandaşımız katıldı.

Reklam
Toplu İftarda Birlik Ruhu
10 Temmuz 2015 - 22:55
Gördes Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu iftar yemeği büyük heyecan ve coşkuya sahne oldu. Şehit Makbule Meydanı ve civarını dolduran binlerce Gördesli, bir arada iftar yapmanın keyfini yaşadı.
            10 yıldır devam eden toplu iftar geleneğinde, bu yıl şimdiye kadar görülmemiş bir katılım vardı. İlçe merkezinin yanı sıra, köy ve mahallelerden insanlar iftar yemeğine adeta akın etti.
            İftar öncesi tasavvuf musikisi konseriyle renklenen yemeğe; AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, ilçe kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Ataç da katılanlar arasındaydı.
            Gördes'in geleneksel ürünleri gelin kız helvası, kiraz ve hurmanın yanı sıra menüde çorba, et yemeği ve pilav ikram edildi. İftar yemeği yapılan dualarla süslenirken, kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muhammet Akyol; 'Bugün birlik ve beraberlik ruhunun en güzel örneğini veriyor Gördesliler. Davetimize dört bir taraftan koşarak gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimiz bozmasın' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3286 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum