Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Salihli Yolunda Asfaltlama

Büyükşehir ekipleri Bayat Mahallesine kadar olan bölüm için çalışmalara başladı.

Reklam
Salihli Yolunda Asfaltlama
07 Mayıs 2016 - 14:10
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ile Salihli yolunun 10 kilometrelik bölümünde asfalt çalışmasına başladı. Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, 'Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getiriyor' dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve güvenli yolculuk yapması için yoğun mesai harcayarak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Gördes ile Salihli arasındaki 10 kilometrelik yolda asfalt yapımı için çalışma gerçekleştiriyor. İlk etapta Bayat Mahallesine kadar asfaltlama yapılacak.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 'Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda yoğun bir şekilde asfalt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde asfalt sezonumuzu açtık. Bu kapsamda Gördes ile Salihli arasında kalan yolda asfalt çalışmamıza başladık. Manisalı vatandaşlarımıza güzel hizmetleri vermeyi sürdüreceğiz' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4641 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum