Fidanlar Toprakla Buluştu

Milli Ağaçlandırma Gününde dikim etkinliği düzenlendi.

Reklam
Fidanlar Toprakla Buluştu
16 Kasım 2020 - 09:43
Reklam
Geçtiğimiz yıldan itibaren kutlanmaya başlanan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde fidanlar toprakla buluştu. Geleceğe Nefes Projesi kapsamında düzenlenen ağaç dikim etkinliği ilçemiz Kayacık Mahallesi Kurtdedesi Mevkiinde gerçekleşti.
Ağaç dikim etkinliğine Vali Yardımcısı Gördes Kaymakam Vekili Hayri Sandıkçı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Ercan Kartepe, MCBÜ Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Selim Duramaz, Orman İşletme Müdürü Necmi Topal, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.
Ağaç dikimi öncesinde Başkan Akyol, Kaymakam Vekili Hayri Sandıkçı ve Orman İşletme Müdürü Necmi Topal birer konuşma yaptı. Özellikle yöre halkının yoğun ilgi gösterdiği ağaç dikim etkinliğinde yüzlerce fidan ekildi.
Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı açıklamada "Bugün tüm Türkiye ile birlikte 11 milyon fidanı toprakla buluşturmak üzere burada toplandık. Öğrencilerimizle vatandaşlarımızla birlikte fidanlarımızı geleceğe nefes olmak üzere toprakla buluşturduk. Ülkemizde her geçen gün yeşile hassasiyet artmaktadır. Vatandaşlarımızın doğaya karşı bilinçleri her geçen gün artmaktadır. Ben bundan dolayı Gördesli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Geleceğe nefes için tüm vatandaşlarımızı toprağa ve yeşile daha fazla özen göstermeye davet ediyorum." dedi.
Ağaç dikimi sonrasında fidanların tamamına can suyu verilirken, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Reklam
Reklam
Bu haber 13393 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum