Demirulus Eczanesi Açıldı

İlçe Merkezindeki 7.eczane düzenlenen törenle hizmete geçti.

Reklam
Demirulus Eczanesi Açıldı
25 Ocak 2020 - 16:16
Reklam
İlçe merkezinde yeni bir eczane hizmete girdi. Ecz.Kemal Demirulus'un çalıştıracağı Demirulus Eczanesi, Cuma namazı sonrası yapılan açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.
Demirulus Eczanesinin açılış kurdelasını Kaymakam Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol kesti. Açılıştan önce İlçe Müftüsü Zekeriya Koşum tarafından dua yapıldı. İlçe merkezindeki 7. Eczane olan Demirulus Eczanesinin açılışına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterirken davetlilere keşkek ve tatlı ikram edildi.
Deniz-Ahmet Demirulus çiftinin oğlu olan Ecz.Kemal Demirulus, 1995 yılında Gördes'te dünyaya geldi. İlköğrenimini Beşeylül İlkokulunda tamamlayan Demirulus, Turgutlu Halil Kale Fen Lisesinden 2013 yılında mezun oldu. 2013 yılında girdiği Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini 2018 yılında başarıyla bitirdi. 1 yıl süreyle yardımcı eczacı olarak İzmir'de görev yapan Kemal Demirulus eczacı ünvanını aldıktan sonra kendi işyerini açtı.
Açılışa gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ecz.Kemal Demirulus, memleketinde mesleğini icra etmenin heyecanını yaşadığını belirtti.  Hayırlı olsun dileğinde bulunan tüm davetlilere teşekkürlerini dile getirdi.  Demirulus Eczanesi modern tasarımı ve ferah iç mekanıyla ana yol üzerinde halkımıza hizmet veriyor. 













Reklam
Reklam
Bu haber 6562 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum